BizarNet - Internet prin Satelit

DESPRE SERVICII PRODUSE DISTRIBUITORI SUPORT CONTACT

HOME

  Sunteti in: Home > Despre
   English version
  

Prezentare BizarNet

Prezentare companie   |    Stiri si noutatiDespre BizarNet

BizarNet este o companie integral romineasca care a fost infiintata in 1994 si care ofera o gama larga de servicii internet in mod independent sau impreuna cu parneterii sai.

Prima activitate a fost cea de comercializare legala a produselor software rominesti si straine.

Mai apoi a aparut Bizar Club, initial un mic club de internet din Cluj-Napoca care exista si in prezent. Micile profituri aduse au fost investite in cercetarea si punerea la punct a unor systeme de Firewall si Proxy esentiale in activitatea de atunci.

Cresterea companiei noastre a inceput odata cu dezvoltarea departamentului de servicii internet prin satelit ONE WAY in 2001 pentru Europa, Nordul Africii si Estul Mijlociu.

In 2002 am inceput sa distribuim servicii de internet prin satelit TWO WAY pentru Europa, Estul Mijlociu si Nordul Africii care se adreseaza persoanelor acasa, firmelor mici, cluburilor de internet sau micilor provideri. In acelasi an am inceput sa oferim solutii de infrastructura wireless 2.4 ghz precum si tot ce tine de latura software necesara unui ISP Wireless sau ISP Satellite.

Anul 2003 a adus o noua crestere prin oferirea de servicii internet cu latime de banda garantata indreptate catre marii provideri si piata profesionala.

Datorita firmelor mari partenere uneori comunicarea cu aceasta era grea astfel ca am luat hotarirea sa investim direct in aceste afaceri ONE WAY si TWO WAY astfel ca in prezent sunt proprietarii serviciului ONE WAY si in curind vom lansa si serviciul Small ISP.

Anul 2003 a adus un nou serviciu TWO WAY Small ISP care este proprietatea noastra si pe care il promovam cu toata energia. Acest serviciu vine in intimpinarea solicitarii unor clienti mai deosebiti cu pretentii mai speciale. Nu este conceput neaparat pentru clientii clasici. Este conceput pentru cei care doresc autonomie, putere, latime de banda, acces rapid, performanta, administratore de la distanta, transparenta in utilizare, etc. Datorita inteligentei investite la proiectarea acestui serviciu putem sa oferim servicii speciale cum ar fi latime de banda la cere (bandwith by demand), sau garantata intre anumite ore la un moment dat.

In acelasi an 2003 am proiectat si dat in functiune propria noastra platforma DVB care urca serviciul ONE WAY pe satelitul W6. De asemnea in curind urmeaza sa dam in functiune platforma Content Delivery care permite servicii bazate pe File Delivery, IP Streaming, Download Center, Special Services.

Suntem constienti ca cel mai de pret bun pe care il are o firma sunt insusi oamenii ei. Harnicia lor arata eficienta firmei, munca lor denota puterea firmei, inteligenta lor arata viitorul firmei, si bunastarea lor arata succesul firmei.

In prezent echipa BizarNet este pregatita sa ofere rapid, eficient, solutii sigure si servicii stabile profesionale de Internet prin Satelit ONE WAY, TWO WAY, solutii wireless, solutii firewall si management de latime de banda, solutii pentru proxy prin servere multiple balansate, solutii de web hosting si web design, vpn, baze de date distribuite.

Prin specificul activitatii, prin experienta acumulata, prin solutiile testate si implementate BizarNet stie implementa la cheie intreaga infrastructura de ISP impreuna cu toate serviciile adiacente la un nivel profesional si in timp scurt. Cu alte cuvinte daca cineva doreste infiintarea unui ISP in Cugir, Cairo, Beirut sau Dushanbe, BizarNet poate face acest lucru in cel mai scurt timp alegind solutia optima. Multiplele contacte internationale pe care le avem ne permit o mare flexibilitate in implementari.

Va multmim pentru atentia pe care ne-ati acrodat-o si speram sa va avem in curind parteneri.
Noutati

  • BizarNet primii pasi catre o prezenta globala. (detalii)
  • Pregatim lansarea propriului nostru serviciu de internet prin satelit Two Way (detalii)
  • Pregatim lansarea platformei Content Delivery pe platforma DVB existenta (detalii)BizarNet primii pasi catre o prezenta globala

BizarNet se pregateste pentru a lansa imediat patru platforme de satelit.
Locatiile noilor platforme vor fi: Suedia, Hong Kong, Italia si Germania.

Platforma Suedeza amplasata la Solna va oferi servicii pentru Europa, Africa de Nord si putin din Estul Mijlociu.

Platforma din Hong Kong va oferi servicii pentru Estul Africii, Intreg Estula Mijlociu, Pakistan si India.

Platforma din Italia va fi amplasata la Torino si va acoperi America de Sud.

Platforma din Germania este amplasata linga Bonn si va acoperi Africa in intregime cu C band si Africa Subsahariana in KU band.

In urmatoarele 3 luni este programata lansarea a doua noi platforme in Grecia si Perth. Platforma din Grecia va acoperi servicii unidirectionale insulele grecesti si marea Mediteraneana. Platforma din Perth (Australia) este proiectata pentru a acoperi Asia si Malaezia. Platformele de satelit realizate integral de noi ne ajuta sa pastram un management si o intretinere simple si sub control in toata lumea.Two Way Small ISP

BizarNet a lucrat in colaborare cu cateva companii mari in acest domeniu in ultimii ani. Din pacate, cu cat este mai mare compania, cu atat sunt mai mari probleme aparute. Am invatat din aceasta experienta si ne-am decis sa lansam propriul nostru serviciu Two way, numit Small ISP. Acest serviciu va putea satisface cererea de internet si servicii de calitate a oricarei retea formata dintr-un numar de unu pana la 1000 de calculatoare. Si preturile vor fi foarte flexibile. Mai mult de atat, pentru a mari puterea, veti putea combina serviciul One Way cu serviciul Two Way Small ISP. Alte caracteristici, cum ar fi firewall, strategie de latime de banda speciala sau cererile personalizate vor fi mai usor de accesat.

Acest serviciu nu are o data fixa de lansare, datorita complexitatii lui si deoarece unele probleme sunt impevizibile.Content Delivery Platform

Platforma de transmitere a fisierelor este un serviciu one way al carui rol principal este de "a trimite". Cateva servicii functioneaza in aceasta platforma, cum ar fi: File Delivery, IP Streaming, Distance Learning, Remote Controll, Special internet browsing, Video on demand, Email off line, Advertisment delivery. Toate aceste servicii ofera utilizatorului o putere mare de control si administrare si credem ca vor fi intens utilizate in viitorul apropiat, dupa ce cumparatorii le vor intelege puterea si utilitatea.

File delivery - va permite sa transmiteti fisiere la viteza mare prin satelit, unui numar de utilizatori specificat dinainte. Aceste fisiere pot fi programe, update-uri, service pack-uri, fisiere video, audio, orice fel de fisier de orice dimesiune.

IP streaming - permite utilizatorului sa primeasca un program care contine fisiere audio, video, text.

Distance learning - permite utilizatorului sa urmeze cursuri la distanta si sa interactioneze cu ceilalti studenti de indata ce vor folosi o utilitate uplink.

Remote control - este un servici extrem de puternic care se comporta ca un tragaci, de exemplu atunci cand un fisier cu un continut special este creat undeva pe hard-disk, calculatorul va trebui sa reactioneze intr-un anumit fel; exista nenumarate posibilitati pentru creare de astfel de scenarii. De exemplu, sediul central al unei banci care doreste sa transmita informatii partenerilor sai si filialelor sale va utiliza un astfel de serviciu, iar destinatarii vor trebui sa detina doar echipamente destul de necostisitoare si legatura cu sediul este directa si fara interferente exterioare, deci nu prea exista nici un risc de securitate.

Special internet browsing - este deasemenea un alt instrument foarte util care permite utilizatoriulor din zonele izolate unde nu exista nici o legatura uplink, sa navigheze fara legatura uplink, si din nou, folosind echipament necostisitor. Cum functioneaza asta: noi transmitem prin satelit continutul a 100 de pagini de Internet iar utilizatorul va putea sa primeasca doar cele care le doreste el. Bineinteles, o alegere initiala a site-urilor este necesara.

Video on demand - se face intr-un mod asemenator cu televiziunea prin satelit, noi transmitem prin satelit si numai cei care detin o parola vor putea viziona programele.

Email off-line - este un instrument extrem de folositor pentru zonele izolate cu facilitati de uplink la satelit foarte slabe. E-mailurile se primesc prin satelit, fara legatura la Internet.

Prezentare de reclame - este o viziune complet noua asupra publicitatii. In marile supermarketuri sau pe laturile liniilor ferate putem vedea mari panouri publicitare. Putem atasa fiecarui panou o mica antena de satelit numai pentr a primi informatia. Putem apoi transmite prin satelit reclamele in format AVI sau MPG impreuna cu un fisier text care sa contine sincronizarea reclamelor. In momentul in care fisierele sunt primite, reclamele de pe panoul publicitar se schimba si sunt afisata conform sincronizarii facute dinainte de noi. Este cea mai convenabila si usor de controlat solutie dintr-o campanie publicitara.
Alte servicii:

Support

Wireless
Internet prin satelit
Software
Web design


Forum de discutii
Pe forum puteti discuta diferite probleme legate de internet prin satelit, de web design si web hosting, cuprinzand probleme de instalare, setare, etc...


Intrebari frecvente
Puteti sa ne adresesati o intrebare, sau sa revedeti problemele care le-au avut alti utilizatori privind serviciile de internet prin satelit

Utils

- Test Bandwidth
- Recomanda unui prieten
- Chestionare
- Newsletter

News

We cut-off the prices for unlimited services:
- Check out the new unlimited services prices


Home | Despre | Servicii | Produse | Suport | Distribuitori | Contact | Harta site | Parametrii de Calitate
2007 BizarNet - Internet prin Satelit. Toate drepturile rezervate.
Termeni si Conditii
One way Satellite Internet service provider


Firma de web design Cluj-Napoca