BizarNet - Internet prin Satelit

DESPRE SERVICII PRODUSE DISTRIBUITORI SUPORT CONTACT

HOME

  Sunteti in: Home > Servicii > Web design > Consultanta
   English version
  

SERVICII

  • Web design
SERVICII WEB PRODUSE WEB

CONSULTANTA

PORTOFOLIU
Intrebari esentiale   |   Modele de afaceri online   |   Cai de actiune  
Protectia informatiilor   |   Marketing si vanzari   |   Formular analiza de proiect
 

Consultanta - startul unei afaceri pe web

In aceasta sectiune vom incerca sa cuprindem cateva aspecte, mai noi si mai vechi, de care se lovesc in general cei care vor sa inceapa o afacere pe Internet.

Sursele din care am preluat o parte din materialele prezentate aici sunt:

  • EURO INFO CENTRE din Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti - un centru de informare, asistenta, consultanta si documentare pe probleme europene de interes pentru intreprinderile romanesti, coordonat de Comisia Europeana.
  • "Your European Gateway to Electronic Commerce", brosura editata la initiativa Comisiei Europene, D.G.Intreprinderi.  Intrebari esentiale
Intrebari esentiale - raspunsuri simple: cum folosim Internetul pentru afaceri, ce grad de siguranta ofera comertul electronic, care sunt cele mai mari bariere in comertul electronic, ce putem cumpara prin Internet? Astfel de probleme sunt tratate in aceasta sectiune.


  
  Modele de afaceri online
Ce model vom utiliza ?
Este prima decizie ce trebuie luata atunci cand vrem sa demaram o afacere pe Internet. Exista deja multe modele pentru derularea afacerilor pe Internet. Acestea pot fi clasificate in functie de numarul de furnizori, prestatori de servicii catre clienti etc.


   Cai de actiune
A fi realist este deosebit de important. Aparent, se considera ca a face afaceri pe Internet nu costa mult dar aceasta concluzie poate fi inselatoare; de fapt, se poate spune ca, de obicei, costa mai putin decat deschiderea unui magazin traditional, in conditiile in care demararea unei mici afaceri "in stil clasic" necesita 50-100 de mii de Euro, la care se adauga costurile lunare de chirie, regie, salarii etc.


   Protectia informatiilor
Pana acum, cea mai utilizata modalitate de plata pentru produse si servicii oferite pe Internet este cea prin carti de credit. Cum se procedeaza? Clientul completeaza "online" un formular de comanda, specificand toate informatiile necesare despre cartea de credit. Cu cat aria de acoperire a comerciantului include mai multe tipuri de carti de credit, cu atat cresc sansele de sporire a vanzarilor prin largirea segmentului cumparatorilor potentiali.

   Marketing si vanzari
Multe firme au inteles ca Internetul este o resursa de exceptie prin care se pot oferi servicii consumatorilor, se pot prezenta detalii despre produsele proprii, se poate raspunde la intrebarile frecvente si nu in ultimul rand, se pot vinde produse si servicii. Acesta trebuie sa fie obiectivul paginii de Internet.


   Formular analiza de proiect
Sunteti interesat de o prezenta sau de o afacere online si nu stiti de unde sa incepeti? Apelati acum la consultanta profesionista si absolut gratuita, indiferent unde vreti sa realizati proiectul. 24 din 24 de ore, echipa de la BizarNet va sta la dispozitie!


"Dorinta noastra este ca 'poarta europeana' pe care o deschidem acum catre comertul electronic sa faciliteze accesul intreprinderilor mici si mijlocii din Romania la informatii care sa le asigure nu numai mentinerea competitivitatii dar si oportunitati de extindere a afacerilor proprii pe piata europeana."

Your European Gateway to Electronic Commerce


Pentru detalii privind serviciile noastre de web development va invitam sa ne contactati prin formularul de contact, sau sa completati un formular de analiza a proiectului.Pentru detalii privind serviciile noastre de web development va invitam sa ne contactati prin formularul de contact, sau sa completati un formular de analiza a proiectului.

Intrebari esentiale   |   Modele de afaceri online   |   Cai de actiune  
Protectia informatiilor   |   Marketing si vanzari   |   Formular analiza de proiect
SERVICII WEB PRODUSE WEB

CONSULTANTA

PORTOFOLIU

Alte servicii:

Support

Wireless
Internet prin satelit
Software
Web design


Forum de discutii
Pe forum puteti discuta diferite probleme legate de internet prin satelit, de web design si web hosting, cuprinzand probleme de instalare, setare, etc...


Intrebari frecvente
Puteti sa ne adresesati o intrebare, sau sa revedeti problemele care le-au avut alti utilizatori privind serviciile de internet prin satelit

Utils

- Test Bandwidth
- Recomanda unui prieten
- Chestionare
- Newsletter

News

We cut-off the prices for unlimited services:
- Check out the new unlimited services prices


Home | Despre | Servicii | Produse | Suport | Distribuitori | Contact | Harta site | Parametrii de Calitate
2007 BizarNet - Internet prin Satelit. Toate drepturile rezervate.
Termeni si Conditii
One way Satellite Internet service provider


Firma de web design Cluj-Napoca