BizarNet - Internet prin Satelit

DESPRE SERVICII PRODUSE DISTRIBUITORI SUPORT CONTACT

HOME

  Sunteti in: Home > Servicii > Internet prin satelit > One Way > Scurta prezentare
   English version
  

SERVICII

  • Internet prin satelit

ONE WAY

ONE WAY ISP TWO WAY SMALL ISP TWO WAY AFRICA
Scurta prezentare | Detalii tehnice | Test Bandwidth | Documentatie on-line | Studiu de caz | Preturi Distribuitori | Echipament | Acoperire | Cerere cont de TEST | Cerere cont COMERCIAL
Vezi scurta prezentare pentru: ONE WAY ISP | TWO WAY SMALL ISP | TWO WAY AFRICA
 

Scurta prezentare - internet prin satelit ONE WAY - BizarNet

Browsing nelimitat Browsing nelimitat Navigare la viteza mare si pret mic.

Service target

Serviciul ONE WAY se preteaza persoanelor particulare, firmelor mici si mijlocii si raspunde cu succes necesitatii de internet pentru cluburi de internet si birouri insa in nici un caz nu este proiectat pentru provideri.

Echipamentul necesar costa aproximativ 140 Euro* si este compus din placa DVB, antena de satelit si LNB. Echipamentul este atat de ieftin deoarece doar receptioneaza si nu contine partea de emisie lucru care face necesara o legatura la internet. Pretul constituie un mare avantaj fata de echipamentul TWO WAY care costa de 16 ori mai mult.

Serviciul ONE WAY este cu adevarat de ajutor celor care detin deja o legatura la internet insa acea legatura nu le este suficienta pentru nevoile lor.

Serviciul functioneaza doar daca utilizatorul detine o legatura la internet care va fi folosita pentru uplink cu alte cuvinte acea legatura va fi folosita sa ii trasmitem internetului ce dorim iar internetul ne va raspunde prin satelit la o viteza mai mare de 15-30 de ori decat o legatura standard de dial-up de exemplu.Avantajele serviciului

Un mare avantaj al acestui tip de serviciu este ca este foarte scalabil. Astfel daca utilizatorul doreste doar putin trafic pe luna atunci va plati putin, daca doreste mai mult trafic atunci va plati mai mult iar daca doreste foarte mult trafic atunci va plati abonament de trafic nelimitat. Utilizatorul poate sa aleaga lunar trasferul de la un tip de abonament la altul fara sa plateasca nici un fel de taxa. Astfel pretul lunar al serviciului este de exemplu
1 GB - 33 Euro *, 2 GB - 60.5 Euro*, 3 GB - 77 Euro*, 4 GB - 93.5 Euro* conform ofertei.

Pentru utilizatorii din Romania si Europa un alt avantaj este faptul ca este suficienta o antena de satelit de mici dimensiuni, usor de pozitionat si montat.

Pentru cluburi de internet un alt avantaj este acela ca le va permite sa ofere utilizatorilor o viteza de navigare si download mult marite si deci o experienta deosebita in utilizarea internetului. Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati studiul de caz.

Desigur un avantaj la fel de important este ca se instaleaza intr-un timp extrem de scurt. Cel mai delicat lucru este pozitionarea antenei unde va recomandam sa solictati ajutorul unui profesionist. Lungimea cablului de la antena pana la placa DVB poate ajunge fara probleme pana la 50 metri.

Vizitatoriilor cu cunostiinte tehnice le transmitem ca ping-ul prin aceasta legatura de satelit este in jur de 500-600 ms ceea ce permite ascultarea posturilor de radio real time sau videoconferinte.Despre echipamente

Antena oferita de noi in kit-ul de satelit one way este de 60 cm. Aceasta antena este suficienta pentru Romania si Europa dupa cum puteti vedea in harta de acoperire a serviciului nostru insa in timpul unor furtuni, vijelii, ploi, ninsori, mai puternice este posibil ca semnalul de satelit sa se piarda pentru 15 minute cat dureaza apogeul evenimentului meteorologic respectiv. In cazul in care se instaleaza o antena mai mare sansa ca astfel de intreruperi sa se intample este mai mica. Daca totusi insa vremea este deosebit de rea atunci orice antena am detine intreruperea este inevitabila. Din experienta noastra va marturisim ca in decursul unui an se intampla cam de trei ori ca sa fie vremea atat de rea incat semnalul de satelit sa se intrerupa la partea de receptie (client). La partea de urcare pe satelit intreruperile sunt practic imposibile deoarece urcarea se face pe un echipament profesional care indiferent de vreme functioneaza normal.

In concluzie serviciul ONE WAY se adreseaza utilizatorilor de internet care doresc viteza mai mare decat cea pe care o au in prezent iar unul din cele mai mari atuuri este flexibilitatea deosebita a serviciului, disponibilitatea si usurinta in instalare.Preturi si conturi

Tuturor celor interesati le oferim un cont de test care functioneaza gratuit o saptamana si are inclus un trafic de 40 mb. Acest cont de test isi propune sa ofere clientilor o imagine asupra stabilitatii si calitatii serviciilor noastre.

Ne indreptam catre piata utilizatorilor de business si odata cu cresterea calitatii este inevitabila o crestere a preturilor. Cand vorbim de calitate ne referin la banda protejata. Aceasta nu inseamna banda garantata, ci inseamna o banda protejata pe care utilizatorul poate sa conteze. In tabelul care prezinta preturile au aparut doua coloane noi care va vor dezvaluii performantele la care va puteti astepta de la serviciul ONE WAY (limitat si nelimitat). Va reamintim: aceasta nu este o latime de banda garantata, aceasta este o latime de banda protejata care poate fi afectata de abuzurile unor clienti nu foarte bine intentionati.

Lista preturiONE WAY CIR:

Serviciul de internet prin satelit ONE WAY este in permanenta monitorizat pentru a oferi un inalt nivel de calitate. De la inceput ne-am propus sa oferim utilizatorilor o minima garantie de viteza: 60-75 % din viteza canalului in timp ce ping-ul ramine constant: 99 % din timp in jurul valorii de 461-561 ms. Si am reusit.

Conform acestor criterii BizarNet ONE WAY este unul dintre cele mai performante servicii de tipul shared bandwith din Europa, Nordul Africii si Estul Mijlociu.
Indiferent de tipul de abonamentului garantia de viteza ramane aceeasi: CIR 75 %.

Pentru cei care nu cunosc CIR inseamna cat la suta din timp, utilizatorul poate obtine maximum vitezei canalului.

Speram ca veti compara preturile noastre cu preturile altor servicii similare si veti observa ca pentru acest CIR alte servicii au preturi de cateva ori mai mari. Va invitam sa faceti aceasta comparatie.
Download center

In cadrul servciului ONE WAY va fi in curand disponibil serviciul de Download Center. Acesta isi propune sa ofere utilizatorilor downoad nelimitat la viteze mari prin satelit. Utilizatorul se va conecta la internet, va alege fisierele pe care le doreste cu ajutorul unui program oferit gratuit si va receptiona acele fisere chiar fiind deconectat de la internet insa avand calculatorul pornit. De asemenea exista posibilitatea de a receptiona si fiserele altui utilizator daca acela a ales optiunea "public access". Serviciul va functiona 24 h / zi dar subserviciul de delivery va functiona doar intre orele 6 PM - 6 AM, ora Europei centrale.- Echipament pentru serviciul ONE WAY
- Detalii tehnice
- Preturile lunare pentru serviciul ONE WAY
- Acoperire


One Way Browsing - Scurta prezentare

Serviciul One Way Browsing a fost conceput pentru clientii care doresc navigare la viteza mare si pret mic.

Astfel acest serviciu are niste proprietati mai speciale:Serviciul Browsing 256

Situatia normala:

  • in mod normal viteza de care beneficiati intotdeauna este 256 kbps.

Situatia de abuz:

  • cand se constata un abuz al clientului din punctul de vedere al latimii de banda atunci canalul scade la 33 kbps.

Factori declansatori:

  • daca clientul face trafic constant mai mare de 4 mb la o viteza mai mare de 64 kbps atunci capacitatea canalului scade la 33 kbps incepand de la al 5-lea mb downloadat.
Serviciul Browsing 400

Situatia normala:

  • in mod normal viteza de care beneficiati intotdeauna este 400 kbps.

Situatia de abuz:

  • cand se constata un abuz al clientului din punctul de vedere al latimii de banda atunci canalul scade la 96 kbps.

Factori declansatori:

  • daca clientul face trafic constant mai mare de 40 mb la o viteza mai mare de 64 kbps atunci capacitatea canalului scade la 96 kbps incepand de la al 45-lea mb downloadat.
Concluzia:

  • serviciul One Way Browsing a fost conceput pentru a oferi persoanelor particulare acces la viteze foarte mari cu foarte mici costuri si calitate garantata insa orice abuz se sanctioneaza in mod automat.


Preturi:

Pentru pretul serviciului in conditiile de mai sus va invitam sa vizitati pagina de preturi.
Daca doriti un serviciu fara nici o limitare va invitam cu caldura sa cumparati serviciul cu trafic nelimitat.

Recomandari:

Recomandam cu caldura ca acest serviciu sa nu fie instalat in retele unde traficul este mare deoarece limitarile de latime de banda chiar functioneaza si clientii vor fi profund dezamagiti.
Serviciul browsing se recomanda doar clientilor home useri sau celor pentru care viteza este cea mai importanta si nu cantitatea de trafic.

Bogdan Florin
Manager

BizarNet - Satellite Internet Services- Preturi pentru serviciul de Browsing nelimitat


Vezi scurta prezentare pentru: ONE WAY ISP | TWO WAY SMALL ISP | TWO WAY AFRICA
Scurta prezentare | Detalii tehnice | Test bandwidth | Documentatie on-line | Studiu de caz | Preturi Distribuitori | Echipament | Acoperire | Cerere cont de test | Cerere cont comercial

ONE WAY

ONE WAY ISP TWO WAY SMALL ISP TWO WAY AFRICA

Alte servicii:

Support

Wireless
Internet prin satelit
Software
Web design


Forum de discutii
Pe forum puteti discuta diferite probleme legate de internet prin satelit, de web design si web hosting, cuprinzand probleme de instalare, setare, etc...


Intrebari frecvente
Puteti sa ne adresesati o intrebare, sau sa revedeti problemele care le-au avut alti utilizatori privind serviciile de internet prin satelit

Utils

- Test Bandwidth
- Recomanda unui prieten
- Chestionare
- Newsletter

News

We cut-off the prices for unlimited services:
- Check out the new unlimited services prices


Home | Despre | Servicii | Produse | Suport | Distribuitori | Contact | Harta site | Parametrii de Calitate
2007 BizarNet - Internet prin Satelit. Toate drepturile rezervate.
Termeni si Conditii
One way Satellite Internet service provider


Firma de web design Cluj-Napoca