BizarNet - Internet prin Satelit

DESPRE SERVICII PRODUSE DISTRIBUITORI SUPORT CONTACT

HOME

  Sunteti in: Home > Web design > Produse web > Forum de discutii > faq
   English version
  

SERVICII

  • Web design
SERVICII WEB

PRODUSE WEB

CONSULTANTA PORTOFOLIU
Solutie de e-commerce  |   Forum de discutii   |   WebTraffic  
Camera virtuala
 

Forum de discutii - Intrebari frecvente

prezentare    |    live demo    |    faq

REGULI DE LOGARE SI INREGISTRARE:

- De ce nu pot sa ma loghez?
- De ce trebuie sa ma inregistrez?
- Ce trebuie sa fac pentru a ma deloga automat la iesire?
- Ce trebuie sa fac pentru ca numele meu sa nu apara in lista membrilor online?
- Cum pot sa imi recuperez parola?
- M-am inregistrat, dar tot nu ma pot loga!
- Am fost inregistrat in trecut si acum nu ma mai pot loga!

PREFERINTE SI SETARI ALE UTILIZATORILOR:

- Cum schimb setarile profilului meu?
- Cum postez o imagine langa numele meu?
- Cum pot sa imi schimb notarea?
- Cand dau clik pe e-mailul unui utilizator sunt trimis spre logare!

REGULI DE POSTARE:

- Cum pot sa postez un topic in cadrul forumului?
- Cum pot edita sau sterge o postare?
- Cum pot seta semnatura pentru postarile mele?
- Cum pot crea un sondaj cu voturi?
- Cum pot sa editez sau sa sterg un sondaj?
- De ce nu am acces la un anumit forum?
- De ce nu pot vota la un anumit sondaj?

EDITARE MESAJE SI TIPURI DE TOPICE:

- Pot sa utilizez HTML?
- Ce sunt emoticon-urile?
- Pot sa includ o imagine?
- Ce sunt "anunturile"?
- Ce este un topic inchis?

NIVELE DE UTILIZATORI SI GRUPURI:

- Ce este un administrator?
- Ce este un moderator?
- Ce este un grup de utilizatori?
- Cum pot sa ma inscriu intr-un grup de utilizatori?
- Cum pot sa devin moderator al unui grup?

MESAJE PRIVATE:

- Nu pot trimite mesaje private!
- Primesc mesaje private nesolicitate!

REGULILE PRODUCATORULUI:

- Pe cine pot contacta cu privire la abuzurile din acest forum
- Cine produce acest forum?
- Este disponibila sursa forumului pentru dezvoltari?

Forum de discutii
REGULI DE LOGARE SI INREGISTRARE:

De ce nu pot sa ma loghez?

V-ati inregistrat in forum? Mai inainte de a putea sa va logati, trebuie sa va inregistrati. Nu ati fost restrictionat de catre administrator? Daca ati fost restrictionat, un mesaj de notificare va aparea cand incercati sa va logati. Daca s-a intamplat acest lucru, va rugam sa luati legatura cu administratorul forumului. Daca v-ati inregistrat, nu sunteti restrictionat, si totusi nu puteti sa va logati, verificati si reverificati numele de membru si parola cu care va logati daca sunt corecte. De obicei acesta este problema. Daca totusi nu reusiti, contactati administratorul forumului, deoarece problema se datoreaza setarilor efectuate de acesta in forum.

De ce trebuie sa ma inregistrez?

Nu este neaparat necesar. Daca administratorul forumului a setat un nivel de acces permisiv, dumneavoastra puteti sa vedeti majoritatea postarilor fara sa va inregistrati. Va fi necesar sa va inregistrati doar daca doriti sa postati un mesaj. In orice caz, inregistrarea dumneavoastra ca membru va va oferi acces la alte functii ale forumului care nu sunt disponibile vizitatorilor, cum ar fi: setarea unei imagini care sa va reperzinte in forum (avatar), mesaje private, email-urile unor membrii, inscrierea in grupuri, participarea la sondaje, etc. Inregistrarea nu o sa va ia decat cateva minute si este foarte recomandabil sa o faceti.

Ce trebuie sa fac pentru a ma deloga automat la iesire?

Daca nu bifati casuta “Logheaza-ma automat”, sistemul va pastra sesiunea dumneavoastra deschisa numai un timp presetat. Dupa inchiderea browserului veti fi delogat automat. Aceasta previne abuzul unor alte persoane, in cazul in care accesati forumul de la un calculator public: internet caffe, universitate, serviciu etc.

Ce trebuie sa fac pentru ca numele meu sa nu apara in lista membrilor online?

In cadrul profilului dumneavoastra aveti o optiune “Ascunde statutul meu online”. Daca veti opta pentru aceasta, numai administratorul va putea vedea ca sunteti online. Pe lista utilizatorilor online, veti fi contorizat ca “statut ascuns”.

Cum pot sa imi recuperez parola?

Accesati pagina de logare in forum si dati clik pe link-ul “Am uitat parola”. Urmati instructiunile din pagina respectiva si in scurt timp veti fi din nou in posesia contului dumneavoastra.

M-am inregistrat, dar tot nu ma pot loga!

Mai intai verificati daca utilizati numele si parola corecte. Daca sunt ok, exista posibilitatea ca contul dumneavoastra sa nu fie inca activat. Unii administratori de forumuri activeza conturile noilor membrii numai dupa o verificare prealabila, pentru a prevenii abuzurile. Va recomandam sa incercati mai tarziu. Cand va inregistrati, primiti in e-mail un mesaj de confirmare. Daca nu ati primit acest mesaj, inseamna ca adresa de e-mail care ati utilizat-o la inregistrare nu este valida. Daca sunteti sigur ca adresa de e-mail este valida, atunci ar trebui sa contactati administratorul forumului.

Am fost inregistrat in trecut si acum nu ma mai pot loga!

Un motiv ar putea fi faptul ca folositi un nume de user sau o parola incorecta. Verificati mesajul pe care l-ati primit la prima dumneavoastra inregistrare. Se poate de asemenea ca administratorul forumului sa fi sters contul dumneavoastra deoarece nu l-ati utilizat de multa vreme, sau dintr-un alt motiv. Va rugam sa il contactati, sau sa va inregistrati din nou si sa discutati pe forum aceasta problema.PREFERINTE SI SETARI ALE UTILIZATORILOR:

Cum schimb setarile profilului meu?

Daca sunteti inregistrat, toate setarile contului dumneavoastra sunt salvate in baza de date a forumului. Dupa ce v-ati logat, dati click pe “Editeaza profilul”. Aici aveti posibilitatea de a modifica setarile contului dumneavoastra si de a le salva.

Cum postez o imagine langa numele meu?

In forum, la fiecare mesaj postat de dumneavoastra apar 2 imagini langa numele dumneavoastra. Una este reprezentata de notarea dumneavoastra ca membru (1,2,3,4 sau 5 stele) si creste in functie de numarul total al postarilor pe care le-ati publicat in forum.
Cealalta reprezinta avatarul dumneavoastra si va identifica ca si membru si este in general personala, unica pentru fiecare membru.
Va puteti alege un avatar care sa va reprezinte din cadrul profilului dumneavoastra. Daca la profil nu sunt disponibile avatarurile, va rugam sa luati legatura cu administratorul forumului.

Cum pot sa imi schimb notarea?

In general in cadrul forumurilor, membrii nu au posibilitatea de a-si modifica manual notarea. Aceasta este indicata prin 1,2,3,4 sau 5 stele, iar numarul stelelor este setat automat in functie de numarul de postari pe care le aveti in forum (depinde de cat de activ sunteti!). Administratorii si moderatorii au in general 4 sau 5 stele, ei avand alte reguli de notare.
Nu este insa indicat sa incercati sa cresteti notarea dumneavoastra prin postarea abuziva de mesaje in forum, aceasta putand duce la blocare contului dumneavoastra de catre administrator sau moderatori.

Cand dau clik pe e-mailul unui utilizator sunt trimis spre logare!

Pentru a putea trimite e-mail unui membru al forumului trebuie sa fiti inregistrat. Daca v-ati inregistrat, dupa logare, veti putea trimite e-mailuri membrilor care au optat ca adresa lor de e-mail sa fie publica.


REGULI DE POSTARE:

Cum pot sa postez un topic in cadrul forumului?

Este foarte simplu. Dati click pe butonul “Topic nou” din cadrul forumului sau topicului in care va aflati. Trebuie sa fiti logat inainte de a putea posta un nou topic. Dati un subiect topicului pe care il creati si screti mesajul. La sfarsit dati click pe “posteaza topic”.

Cum pot edita sau sterge o postare?

Daca nu sunteti administrator sau moderator nu puteti efectua modificari decat asupra propriilor postari. Pentru a edita o postare dati click pe link-ul “editeaza” din dreptul postarii in cauza.
Se poate ca in unele forumuri administratorul sa fi setat un timp maxim de la postarea dumneavoastra in care puteti face modificari asupra ei.
De retinut ca nu mai puteti face modificari asupra unei postari daca cineva a postat dupa dumneavoastra un raspuns.

Cum pot seta semnatura pentru postarile mele?

Pentru ca semnatura dumneavoastra sa apara la sfarsitul fiecarei postari, trebuie mai intai sa va creati o semnatura. Puteti face aceasta din sectiunea destinata editarii profilului dumneavoastra. Odata creata semnatura, o activati bifand casuta “afiseaza semnatura” din profilul dumneavoastra. Semnatura va aparea la sfarsitutul tuturor postarilor dumneavoastra, inclusiv a celor anterioare.
Puteti sa modificati semnatura, sau sa renuntati la ea, debifand casuta respectiva din profilul dumneavoastra.

Cum pot crea un sondaj cu voturi?

Este simplu sa creati un sondaj. Cand postati un mesaj, sau il editati pe unul postat deja (daca mai aveti dreptul), in meniul de editare trebuie sa apara butonul “posteaza sondaj”. Daca acesta nu apare, inseamna ca nu aveti dreptul sa postati sondaje, sau aceasta functie a forumului nu a fost activata de administratorul forumului.
In primul camp dati un subiect sondajului, iar in celelalte scrieti optiunile de raspuns. Puteti adauga mai multe optiuni prin butonul “optiune noua”. Numarul de optiuni posibile la un sondaj sunt presetate de catre administratorul de forum.
Puteti de asemenea sa setati timpul limita al sondajului, intre 1 si 500 zile.

Cum pot sa editez sau sa sterg un sondaj?

Ca si postarile, sondajele pot fi editate de catre autor, moderatori si administrator. Pentru a edita un sondaj dati click pe “editeaza” din dreptul primei postari a topicului, aceasta fiind intotdeauna asociata cu sondajul. Daca inca nu a votat nimeni, mai puteti inca modifica sau sterge sondajul.
Daca insa au fost deja exprimate voturi, numai administratorul de forum si moderatorii mai pot edita sondajul. Aceasta regula este pentru a se evita frauda prin modificarea optiunilor sondajului dupa exprimarea voturilor.

De ce nu am acces la un anumit forum?

Unele forumuri pot fi limitate accesului public, accesul fiind permis doar grupurilor care au primit permisiune de la moderatori sau de la administrator de forum.
Pentru a vedea, citi, posta etc. in aceste forumuri, aveti nevoie de o permisiune speciala pe care o puteti primi numai de la moderatorii acestor forumuri sau de la administratorul de forum. Este asadar indicat sa ii contactati in aceste cazuri.

De ce nu pot vota la un anumit sondaj?

Numai utilizatorii inregistrati pot vota in sondajele create in forum. Aceasta pentru a evita trucarea rezultatelor sondajelor.
Daca sunteti inregistrat si totusi nu puteti sa votati, inseamna ca acest drept a fost acordat de catre moderatori sau administrator doar unui grup sau grupuri de utilizatori din care dumneavoastra nu faceti parte.


EDITARE MESAJE SI TIPURI DE TOPICE:

Pot sa utilizez HTML?

Daca administratorul a permis aceasta facilitate, puteti sa utilizati taguri HTML in editarea textului din postari sau semnatura, folosind bara de editare sau manual. Puteti utiliza urmatoarele tipuri de taguri HTML:


Tipuri de cod Rezultatul
Editare text  
[B]Bold[/B] Bold
[I]Italic[/I] Italic
[U]Underline[/U] Underline
[CENTER]Centre[/CENTER] Centre
   
Imagini si link-uri  
[IMG]http://myWeb.com/smiley.gif[/IMG]
[URL=http://www.myWeb.com]My Link[/URL] My Link
[EMAIL=me@myWeb.com]My E-mail[/EMAIL] My E-mail
   
Tipuri de font  
[FONT=Arial]Arial[/FONT] Arial
[FONT=Courier]Courier[/FONT] Courier
[FONT=Times]Times[/FONT] Times
[FONT=Verdana]Verdana[/FONT] Verdana
   
Marimi de font  
[SIZE=1]Font Size 1[/FONT] Font Size 1
[SIZE=2]Font Size 2[/FONT] Font Size 2
[SIZE=3]Font Size 3[/FONT] Font Size 3
[SIZE=4]Font Size 4[/FONT] Font Size 4
[SIZE=5]Font Size 5[/FONT] Font Size 5
[SIZE=6]Font Size 6[/FONT] Font Size 6
   
Culori de font  
[BLACK]Black Font[/FONT] Black Font
[WHITE]White Font[/FONT] White Font
[BLUE]Blue Font[/FONT] Blue Font
[RED]Red Font[/FONT] Red Font
[GREEN]Green Font[/FONT] Green Font
[YELLOW]Yellow Font[/FONT] Yellow Font
[ORANGE]Orange Font[/FONT] Orange Font
[BROWN]Brown Font[/FONT] Brown Font
[MAGENTA]Magenta Font[/FONT] Magenta Font
[CYAN]Cyan Font[/FONT] Cyan Font
[LIME GREEN]Lime Green Font[/FONT] Lime Green Font


Ce sunt emoticon-urile?

Emoticon-urile sunt imagini grafice micute, unele animate, ce pot fi utilizate in postari sau semnatura pentru a exprima sentimentele. De ex. :) inseamna fericit,:( inseamna trist etc. In formularul de postare exista un link pentru a vedea toate emoticon-urile disponibile.
Acestea sunt:


Emoticon-uri
[:)] Smile [:)] [:oops:] Embarrassed [:oops:]
[;)] Wink [;)] [:star:] Star [:star:]
[o)] Shocked [:O] [xx(] Dead [xx(]
[:D] Big smile [:D] [|)] Sleepy [|)]
[:errr:] Confused [:errr:] [:V:] Disapprove [:V:]
[:(] Unhappy [:(] [:^:] Approve [:^:]
[:x] Angry [:x] [}:)] Evil smile [}:)]
[:o)] Clown [:o)] [8D] Cool [8D]


Pot sa includ o imagine?

Imaginile pot fi incluse in cadrul postarilor dumneavoastra numai daca postati link-ul catre imaginea respectiva, iar imaginea este stocata pe un server web publi accesibil; ex. http://www.un_site.net/imaginea_mea.gif . Nu puteti sa postati o imagine care este stocata pe calculatorul dumneavoastra personal, numai daca acesta este un server public. De asemenea nu puteti sa postati o imagine care este stocata in e-mail sau in alte pagini protejate de parole sau care necesita mecanisme de autentificare.
Pentru a include o imagine utilizati butonul aferent din bara de editare sau scrieti tagul HTML manual.

Ce sunt “anunturile”?

Forumurile cu caracterul de “anunt” contin in general informatii foarte importante privind activitatea din forum, informatii ce ar trebui citite cat mai curand de catre membrii forumului. Anunturile apar in topul fiecarei pagini din forumul in care au fost postate. Dumneavoastra puteti posta topice cu caracter de anunt numai daca administratorul a permis acest lucru din setarile generale ale forumului.

Ce este un topic inchis?

Un topic inchis este blocat de catre administrator sau moderatori. In cadrul acestuia nu se mai poate posta sau vota. Acesta poate sa fi fost inchis din diverse motive.
NIVELE DE UTILIZATORI SI GRUPURI:

Ce este un administrator?

Administratorii sunt oamenii care detin intreg controlul forumului la cel mai inalt nivel posibil. Administratorul poate controla toate aspectele operationale ale forumului incluzand acordarea permisiunilor, restrictii, crearea grupurilor de membrii, numirea moderatorilor etc. Ei detin de altfel si calitati de moderatori in toate forumurile.

Ce este un moderator?

Moderatorii sunt persoane, membrii ai forumului, care au sarcina de a supraveghea buna desfasurare a discutiilor din forum, zi de zi. Ei au posibilitatea de a edita ori sterge postarile, de a bloca, debloca, sterge, muta sau segmenta topice in cadrul forumului in care au fost numiti moderatori.
In general misiunea moderatorilor este de a preveni postarea de materiale daunatoare sau postarea unor mesaje care nu corespund subiectului topicului respectiv.

Ce este un grup de utilizatori?

In cadrul unui forum, grupurile de utilizatori pot fi create de catre administrator. Un utilizator poate face parte din mai multe grupuri, inclusiv din forumuri diferite. Permisiunile si prioritatile fiecarui grup sunt setate de catre administrator si se reflecta in permisiunile si prioritatile fiecarui membru al grupului.
Aceasta permite administratorului sa numeasca moderatorii responsabili pe mai multe grupuri in acelasi timp, permitand sa verifice chiar si topicele private etc.

Cum pot sa ma inscriu intr-un grup de utilizatori?

Pentru a va inscrie intr-un grup de utilizatori, dati click pe butonul “Membrii”. In aceasta sectiune, in topul paginii vor fi afisate grupurile de membrii care exista in forumul respectiv. Nu toate grupurile sunt deschise; unele pot avea statutul “inchis”, altele “deschis”, in functie de preferintele membrilor.
Daca un grup este deschis puteti sa solicitati inscrierea in acesta dand click pe butonul corespondent lui. Este necesar ca moderatorul grupului sa aprobe cererea dumneavoastra. Veti fi intrebat probabil de ce vreti sa faceti parte din acel grup.
Nu este recomandat sa exercitati presiuni asupra moderatorului, deoarece exista riscul ca acesta sa refuze cererea dumneavoastra. Probabil ca are motivele lui.

Cum pot sa devin moderator al unui grup?

Grupurile sunt initial create de catre administratorul forumului care numeste si moderatorii grupului respectiv. Daca doriti sa creati un nou grup de utilizatori, contactati administratorul, eventual trimiteti-i un mesaj privat.


MESAJE PRIVATE:

Nu pot trimite mesaje private!

Exista trei motive pentru care nu puteti trimite mesaje private: nu sunteti inregistrat, administratorul forumului nu a activat mesageria privata a forumului, sau, ati fost restrictionat de la a trimite mesaje private din diverse motive. In acest caz ar fi indicat sa contactati administratorul pentru lamuriri.

Primesc mesaje private nesolicitate!

Daca primiti mesaje private nesolicitate, informati administratorul forumului. El are posibilitatea de a rezolva aceasta problema.


REGULILE PRODUCATORULUI:

Pe cine pot contacta cu privire la abuzurile din acest forum?

Ar trebui sa contactati administratorul acestui forum. Daca nu stiti cine este administratorul, ar trebui sa contactati unul dintre moderatori si sa il intrebati cu cine puteti lua legatura. Daca nu obtineti nici un raspuns, ar trebui sa contactati proprietarul domeniului sau care ruleaza forumul, sau, daca acesta ruleaza pe un serviciu de hosting gratuit (ex. (e.g. yahoo, free.fr, f2s.com, etc.), departamentul de abuzuri al serviciului respectiv.
Va rugam sa retineti ca BizarNet nu poate fi facuta responsabila de nici un fel de abuz care are loc pe vreun forum produs de BizarNet, deoarece odata livrat, forumul este in afara controlului BizarNet.
Ca urmare, daca veti contacta BizarNet in astfel de probleme, exista riscul sa nu primiti un raspuns care sa va ajute, sau chiar sa nu primiti nici un raspuns.

Cine produce acest forum?

Acest forum este produs, distribuit si protejat prin copyright de catre BizarNet. Pentru informatii privind costurile de utilizare si distributie va rugam sa ne
contactati.

Este disponibila sursa forumului pentru dezvoltari?

Aceasta aplicatie este produsa sub licenta BizarNet. Daca credeti ca puteti sa contribuiti la imbunatatirea lui, va rugam sa ne contactati, urmand sa discutam detaliile colaborarii.
Va rugam sa nu postati topice referitoare la acest subiect in cadrul forumului. De asemenea va rugam sa nu intreprindeti actiuni de modificare a sursei forumului, acestea fiind sanctionate de legile de copyright in vigoare.


prezentare    |    live demo    |    faq


Solutie de e-commerce  |   Forum de discutii   |   WebTraffic  
Showroom virtual  
SERVICII WEB

PRODUSE WEB

CONSULTANTA PORTOFOLIU

Alte servicii:

Support

Wireless
Internet prin satelit
Software
Web design


Forum de discutii
Pe forum puteti discuta diferite probleme legate de internet prin satelit, de web design si web hosting, cuprinzand probleme de instalare, setare, etc...


Intrebari frecvente
Puteti sa ne adresesati o intrebare, sau sa revedeti problemele care le-au avut alti utilizatori privind serviciile de internet prin satelit

Utils

- Test Bandwidth
- Recomanda unui prieten
- Chestionare
- Newsletter

News

We cut-off the prices for unlimited services:
- Check out the new unlimited services prices


Home | Despre | Servicii | Produse | Suport | Distribuitori | Contact | Harta site | Parametrii de Calitate
© 2007 BizarNet - Internet prin Satelit. Toate drepturile rezervate.
Termeni si Conditii
One way Satellite Internet service provider


Firma de web design Cluj-Napoca